Een activiteit van Volleybal Vereniging Inter Rijswijk

Reacties van (oud) leden

26-05-2014     REACTIE WEBMASTER  Ruud Jacobs
Beste TIne,
Ook jij bedankt – na zoveel jaren van afwezigheid – voor je leuke mail.
Jammer dat we niet je e-mail adres wisten toen de reünie in 2013 werd georganiseerd. Anders had je beslist een uitnodiging ontvangen.
In ieder geval zal ik je naam alsnog aan de ledenlijst van Blokkeer toevoegen.
Mocht je nog meer namen te binnen schieten uit jouw tijd, laat me die dan s.v.p. ook even per mail weten.
Tot slot, kom ook eens op de zaterdagmiddag in het nieuwe seizoen een kijkje nemen in de Marimbahal.
Op de vereniging site www.interrijswijk.nl tref je alle informatie aan.

23-05-2014     TINE JANSSEN – VAN VLOTEN   ( was Tiny van Vloten )
Ik las dat er vorig jaar een reunie geweest is en zag een ledenlijst. Ik ben lid geweest en gespeeld in het 1 ste damesteam van de vereniging DES in Voorburg.
Met Henk Hoogerwaard is ook het damesteam naar Blokkeer gegaan. Ik speelde tot mijn trouwen in het 1ste team van Blokkeer.
De laatste wedstrijd die ik speelde in Rijswijk was, meen ik, op 5 februari 1966.

In 1951 ben ik begonnen met volleyballen bij de vereniging Hofwijck, die door Gerrit Hartman werd opgericht
In 1960 ging ik spelen in het 1ste team van DES in Voorburg dat getraind werd door Henk Hoogerwaard. Hij was een super trainer en ik heb heel veel van hem geleerd.
Met vriendelijke groeten, Tine Janssen van Vloten

17-04-2014     REACTIE WEBMASTER  Ruud Jacobs
Beste Pieter-Jan,
Allereerst hartelijk bedankt voor je reactie n.a.v. je bezoek aan onze reünie site in april 2014.
Dat je naam ontbreekt op de ‘ ledenlijst’ van PVC Blokkeer, is een gevolg van het feit, dat ik nooit een officiële ledenlijst heb ontvangen.
Daarom zullen er wel meer namen uit die tijd ontbreken.
In ieder geval heb ik jouw naam nu toegevoegd.

17-04-2014     PIETER-JAN VAN DONGEN 
Hi,
kwam bij toeval op deze site terecht en potverdrie, mijn naam staat niet bij de oud leden.
Was in de periode ong 72-79 lid van PVC en heb daar heel veel plezier gehad!
mvg, Pieter (ook wel bekend als PJ of Pieter Jan)

25-02-2013     REACTIE WEBMASTER  Ruud Jacobs
Beste Steve,
Buiten dat ook de temperatuur er en stuk aangenamer is, is Aruba voor ons echt “iets” te ver om daar een reünie te houden. Ik doe hier in ons koude kikkerlandje in ieder geval iedereen die jou kent,  de  groeten via Facebook en hoop dat er anderen zijn die weten om te gaan met SKYPE.  Want daar heb ik helaas nog geen kaas van gegeten.

25-02-2013     STEVE  NETTO
J
ammer, ik mis al jullie reünies. Organiseer er een keer eentje op Aruba en ik kom zeker,  ha ha !!! 
Maar toch bedankt voor de uitnodiging en doe iedereen de groeten.  Misschien kunnen iets via SKYPE doen die dag?!!
We zien het wel. Het zou wel grappig zijn, om wat oude kennissen te zien.
Groetjes van Aruba.

19-02-2013     REACTIE WEBMASTER  Ruud Jacobs
Beste Elles,
Jammer,  dat je vooralsnog niet komt.
Ik schrijf bewust “ vooralsnog ”,  want wie weet melden zich in de komende weken nog oud-leden aan, die je wel kent.
Wegens privé omstandigheden moest je in oktober 2010 noodgedwongen, na amper 2 maanden lid te zijn geweest ,
afhaken. Dat wil niet zeggen dat we je zijn vergeten!
Kijk daarom regelmatig op de homepage van de reünie, en wie weet !!???

18-02-2013     ELLES ROBBEN

Erg leuk deze uitnodiging.
Maar na 3 jaar denk ik niet dat ik er überhaupt nog iemand ken.
Ik wil mij deze dan ook afmelden voor de uitnodiging en voor jullie mailinglijst.
Groetjes , Elles Robben


13-02-2013     REACTIE WEBMASTER  Ruud Jacobs

Beste Gonnie, voor mij is dat als oud-VCL er moeilijk te achterhalen. Ik heb vrijwel niets aan documentatie over het verleden van Inter Amiocos. Daarom doe ik bij deze ook een oproep aan alle oud-leden van Inter Amicos om jou en mij te helpen je vraag te beantwoorden. De eventuele reacties worden in deze rubriek opgenomen.
14-02-2013     Gevonden !!   Lid van Inter Amicos  per 01 april 1977.

13-02-2013     GONNIE VANE
Hoi Ruud, ik heb de site van volleybalreunie even doorgespit. Ik sta er bij vanaf 2003 (Inter Rijswijk) . Klopt.
Maar ik ben ooit begonnen bij Inter Amicos. Ik denk rond 1974/75. Weet het niet meer precies, maar wat ik nog wel weet is, dat ik toen het 50 ste jeugdlid was bij Inter Amicos. Kan jij dat mischien nog achterhalen? Ik heette toen Gonnie Baas.

11-02-2013     REACTIE  WEBMASTER  Ruud Jacobs
Beste Jan, hartelijk bedankt voor je aanvulling op de lijst van Inter Amicos. Ondanks dat je vader helaas is overleden, heb ik toch zijn naam erop gezet. Jouw naam staat er nu ook bij ( niet op alfabetische volgorde, dat komt nog ). Die van je moeder nog niet. Als je er prijs op stelt, zal ik die ook toevoegen. Wel dan even de juiste naam + voornaam doorgeven.

11-02-2013     JAN DEN DULK
Ik zag in het overzicht van Inter-Amicos een vraagteken staan bij de naam van mijn vader. De naam is Arie den Dulk. Hij is overleden in 1996. Hij heeft ook nog wedstrijden gefloten voor de vereniging. Ikzelf ben ook nog lid geweest van Inter-Amicos evenals mijn moeder. Er werd in het begin ook gespeeld of getraind op terrein van de speeltuin, welke nu nog gelegen is aan de Handelskade. Inter-Amicos is begonnen als speeltuinvereniging en later met allerlei andere afdelingen uitgebreid.

11-02-2013     ZIER VERHEIJ
Hallo Ruud, zonder Dirk komen we ook wel uit de droom! Ik speelde inderdaad in H2 in de 3e klas; ik vertel er altijd bij dat dat niet zo hoog lijkt maar dat de divisies nog niet bestonden en dat we dus dichter bij de top zaten dan menig tegenwoordig team J. Ons H1 speelde in de 2e klas en H3 in de 4e klas. Ik herinner mij nog goed dat er besprekingen waren om te fuseren met een club waarvan ik alleen nog wist dat de naam bestond uit drie letters! Maar namen als VCL en VSC  deden bij mij geen belletje rinkelen. Met ZMS denk ik dat je in de roos schiet; die club moet het geweest zijn, dat weet ik nu zo goed al zeker! Wat de nieuwe naam is geworden heb ik niet meer meegekregen omdat ik er toen al af was. Die weet jij nu misschien ook

. Wel goed mogelijk dat er daarna eerst nog een andere fusie geweest is (bijv. met Inter Amicos?) voordat men in Inter Rijswijk onder ging.

10-02-2013     REACTIE  WEBMASTER  Ruud Jacobs
Beste Zier, Bedankt voor je informatie. Deze is zeer waardevol.

Het verhaal op de site is grotendeels geschreven door Huib van Toen ( destijds secretaris Inter Amicos ). Hij moest voornamelijk afgaan op zijn geheugen want er stond daarover helemaal niets op papier. Voor dat ik je antwoordt, heb ik eerst in mijn archief gezocht. Helaas weinig gevonden. Jij zou in het seizoen 77-78 in het 2e team van Psych.Lab moeten hebben gespeeld, omdat dat team was ingedeeld bij Kalinko 5. De vereniging waarmee jullie zouden kunnen zijn gefuseerd zou ZMS kunnen zijn. Speelde ook in de Van Zweedenzaal. De enige die ons waarschijnlijk uit de droom kan helpen is Dick Kemper. Hij is zowel oud-lid van Psych.Lab als van Inter Amicos. Hopelijk reageert hij hierop.
WORDT VERVOLGD!

30-03-2013    REACTIE   Dick Kemper
De fusie van Physisch LAB was met GSC uit Leidschendam-Voorburg

09-02-2013     ZIER VERHEIJ
Hallo Ruud, met Physisch Lab klopt er iets niet. Ik zat daar op in 1977/1978 en speelde toen o.a. tegen Inter Amicos; ik heb nog oude agenda’s uit die jaren waar al die wedstrijden in staan. Mijn laatste wedstrijd met Physisch Lab was op maandag 10 april 1978 (tegen Kalinko H5!). Op 19 mei 1978 hadden we nog een jaarvergadering en daarna ben ik er i.v.m. andere activiteiten vanaf gegaan; dat viel dus samen met de fusie. Ik weet niet meer met welke club wij toen gefuseerd zijn, maar zeker geen Inter Amicos. Op Inter Amicos zaten namelijk collega’s van mij van de TNO labs in Rijswijk en dan zou ik dat zeker nog herinnerd hebben. De nieuwe club (waarvan ik naam ook niet meer weet) moet dus in seizoen 1978/1979 begonnen zijn met wedstrijden in de competitie en weer later opgenomen in Inter Rijswijk. Leuk misschien om te weten dat ik nog met Dirk Kemper gespeeld heb;
beer van een vent die chauffeur was bij het Physisch Laboratorium.

09-02-2013     REACTIE WEBMASTER  Ruud Jacobs
Beste Elwin, bedankt voor je input. Waar mogelijk heb ik het aangepast in de lijsten. Mochten er nog wijzigingen of onvolkomenheden zijn, dan hoor ik het graag.

08-02-2013     ELWIN NAASTEPAD
Ik las in de lijst van PVC Blokkeer een naam Wim Keyzer Dat was een trainer, niet van H1 maar ik geloof H2 ,dat toen 2e divisie speelde. Rolf van der Kwaak was één van de spelers samen met Paul Hamelink, Rudi Damen, Fred Stade, voor zover ik me kan herrinneren. Ik zie ook niet Isaac de Vink, Leon Jungslager en Nico Zaal er bij staan, zij hebben ook gespeeld in H1. Verder staat Cees Kimmel 2x aangegeven dat moet echter zijn:  Ed Kimmel . Theo en Ed hebben in hun nadagen nog bij GSC Leidschendam gespeeld, Ed was spelverdeler. Misschien is de lijst niet compleet en dient nog aangevuld te worden. Ik zal nog proberen in dat archief van mij ( mijn grijze massa ) nog wat namen opzoeken. Zoals de gebr. Hydra, Ron, en nog 2 broers waarvan  1 nog later bij Inter Rijswijk heeft gespeeld ( Riva Rijswijk ). Ik meen dat het Johan Hydra was en dat die bij ons gespeeld had eind jaren 80 vorige eeuw.
Ik heb ook nog 2 namen om toe te voegen aan de Blokkeertijd. Leen-Jan en Michiel van Straten. En ik meen dat Martien van der Ark ook nog gespeeld had in de nadagen van H1.

 

Jan den Dulk             20-08-2016            INTER AMICOS

In de historie gelezen dat de naam van mijn vader Arie den Dulk is genoemd. Mijn vader is ook nog tijd scheidsrechter geweest en wel in de Gen. Vetterstraat en die periode was ik ook lid van deze vereniging. Het leuke is tevens dat de scheidsrechter fluit nog steeds in de familie aanwezig is nog wordt gebruikt door zijn kleinzoon die af en toe wedstrijden fluit bij Korfbalvereniging Refleks. Teven deel ik jullie mede dat mijn vader in 1996 is overleden.

Met vriendelijke groeten,

Jan den Dulk