Een activiteit van Volleybal Vereniging Inter Rijswijk

Voor de fusie 1990

Vraag om medewerking !

Omdat de administratie van Blokkeer vanaf de oorspronkelijke oprichtingsdatum , 12-11-1947 , helaas ontbreekt, is het voor mij – als samensteller van deze website – vrijwel ONMOGELIJK om een correcte ledenlijst  weer te geven van deze periode. Desalnietemin heb ik uit oude archiefstukken toch een aantal namen weten te halen, die ik u niet wil onthouden.
Voor het gemak heb ik ze alfabetstich gerangschikt op de hieronder genoemde pagina’s van de bloedgroepen, die hebben  geleid tot de huidige naam INTER RIJSWIJK.

Nog een toevoeging:
Ik kreeg onlangs een blaadje in mijn handen met de eerste leden van de vereniging Steenvoorde. Met alleen maar namen van heren. Ik dacht echter dat er ook nog een damesteam van deze vereniging uitkwam in de kompetitie.
WIE WEET HIER MEER VAN ??

Ik doe dan bij deze een dringend beroep op die lezers, die iets meer afweten van  de gepubliceerde namen, om dit te melden via het contactformulier. |
Met name van de oud-Blokkeer leden verwacht ik de nodige reacties, evenals die van oud-Inter Amicos uit de periode 1993 tot de fusie in 1996 met VC Rijswijk.

Uw hulp in deze wordt door ons bijzonder op prijs gesteld!!

Namens de Reünie commissie,

Ruud Jacobs, coördinator